E-Mailings

Uw sterke e-mailcampagnes binnen de GDRP

Sinds 2004

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij uw e-mailmarketing opzetten zodat deze geen kost maar wel een opbrengst voor u betekent.

Gepersonaliseerde e-mailcampagnes

Wij ontwerpen uw mailing volledig volgens uw huisstijl. Je kan eventueel je campagnes personaliseren door naam, klantnummer, adres, leeftijd, … toe te voegen aan de contactenlijst om je e-mailing een persoonlijke toets te geven.

Blijf weg uit de spamfilters

Bijkomende moeilijkheid bij een e-mailcampagne is weg te blijven uit de spamfilters. Om een maximale afleverbaardheid te kunnen garanderen nemen wij al de nodige stappen die ervoor zorgen dat je campagne on de beste omstandigheden worden verzonden, zoals het versturen van testcampagne, het instellen van e-mailauthenticatie en het uitvoeren van bericht- en spamcontrole.

Leesbaar op elke toestel

Smartphones en tablets worden meer en meer belangrijke toestellen om e-mails te lezen. Het responsive design van onze layouts speelt hier perfect op in en toont de inhoud op basis van de breedte van het scherm van je contact.

Rapportering en analyse

Na het verzenden van een e-mailcampagne ontvang je ook uitgebreide rapportering en analyse. Zo kom je bijvoorbeeld precies te weten hoeveel contacten je mailing geopend hebben, hoe vaak ze het bericht geopend hebben en op welke links ze geklikt hebben. Je kan ook bekijken welke contacten resulteerten in bounced e-mails en waarom. Zo blijft de kwaliteit van jouw mailinglijsten gegarandeerd.

Goedkoper

Het verzenden van een e-mailing is veel goedkoper dan een mailing per post.

Kwaliteit

Foute e-mailadressen worden automatisch gewist, zodat de kwaliteit van het adressenbestand optimaal blijft.

Snel

Starten met een nieuwe e-mailcampagne kan heel snel: minder kosten en sneller resultaat.

Professioneel

Je kan doorverwijzen naar de eigen website waar meer informatie kan gevonden worden over jou producten of diensten.