Over Interlinie Webdesign

Wij bieden u een totaalpakket voor uw webaanwezigheid

Onze kennis, uw zekerheid

Met 20 jaar ervaring in verschillende sectoren kunnen wij u steeds de beste kwaliteit bieden voor de professionele ontwikkeling van uw project.

U kan bij ons terecht voor een totaalpakket voor uw webapplicatie, webshop en website, van ontwerp tot onderhoud, van domeinregistratie, hosting tot zoekmachine optimalisatie.

Webontwerp

Uw webapplicatie, webshop of website ontwerpen wij op uw maat, naar uw noden en wensen. Elk project is origineel en maatwerk. Wij gebruiken geen standaard CMS-pakketten.

Duidelijk

Het is onnodig moeilijke en dure woorden te gebruiken als het ook eenvoudig en begrijpelijk uit te leggen is. Wij spreken uw taal, klaar en duidelijk.

Flexibel

U kan ons bereiken tijdens de kantooruren, maar ook ver daarbuiten. U kan steeds bij ons terecht met uw vragen of opmerkingen, wanneer het u past.

Op uw maat

Uw project heeft steeds onze volle aandacht. Niet alleen de grote projecten, maar ook de kleine behandelen wij met dezelfde zorg.

Klantvriendelijk

U krijgt steeds een klantvriendelijke en correcte aanpak, met duidelijke prijsafspraken zonder verrassingen.

Onderhoud

Ook na de correcte oplevering binnen de afgesproken termijn, kan u bij ons terecht voor al het onderhoud en aanpassingen.