Zoekmachine optimalisatie

Gevonden worden op het internet

Sinds 2004

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij uw website optimaal bouwen zodat deze geen kost maar wel een opbrengst voor u betekent.

Een toppositie in Google?

SEO

SEO is de Engelse afkorting van Search Engine Optimization of in het Nederlands: Zoekmachine-optimalisatie. Kortweg is dit alles wat er toe leidt om hoger en beter te scoren in de gewone (of organische) zoekresultaten van een zoekmachine, zoals bijvoorbeeld Google, Bing of Yahoo.

Waar het enkele jaren geleden nog eenvoudig was om je website op nummer 1 te krijgen bij Google, is het nu iets anders. Een aantal maatregelen die vroeger een positieve invloed hadden op de ranking, kunnen er nu voor zorgen dat je website of webshop achteruit gaat in de zoekresultaten.

Zo bevat het algoritme dat Google hanteert om de resultaten te bepalen meer dan 200 verschillende factoren. Daarbij wordt het algoritme regelmatig aangepast, zodat regelmatig bijwerken van de website van groot belang is.

SEA

Onder SEA (Search Engine Advertising of zoekmachine advertenties) wordt het tegen betaling plaatsen van advertenties boven of naast de natuurlijke zoekresultaten verstaan, zoals bijvoorbeeld Google Adwords.

Om onmiddellijk resultaat te boeken, wordt in opstartfase dikwijls gekozen voor betalende advertenties. Je kan het verschijnen van de advertenties koppelen aan bepaalde zoekwoorden of reeksen van zoekwoorden. Voor het verschijnen betaal je niet. Enkel wanneer een potentiƫle klant klikt op de advertentie en zo doorgestuurd wordt naar je website, wordt een vergoeding aangerekend. De kostprijs van de klik is sterk afhankelijk van de populariteit van het zoekwoord.

Een SEA-campagne kan je perfect plannen in de tijd, met de juiste zoekwoorden voor bijvoorbeeld een bepaalde actie en binnen de grenzen van een gesteld budget.

Wij helpen je hierbij om een succesvolle campagne op te zetten.

Zoekwoorden

De juiste teksten voor de juiste zoekwoorden. Welke zoekwoorden worden gebruikt door uw klanten?

Programmatie

Worden de modernste technieken gebruikt voor een goede leesbaarheid door de zoekmachines?

Op maat

Zowel zoekmachine optimalisatie als zoekmachine marketing is steeds volledig uniek en op maat van uw bedrijf.

Binnen uw budget

Zoekmachine optimalisatie is goedkoper dan traditionele marketing.